Reserveren
Wijnkast met meer dan 60 verschillende wijnen!

Dranken en wijnen

Er is een uitgebreid drankenassortiment met vele bekende soorten fris en lekkere bieren, waarvan altijd vijf soorten van de tap. Verder hebben we een rijk assortiment aan gedistilleerd, waaronder meerdere soorten cognac, gin en whisky.

Midden in het restaurant staat een prachtige wijnkast met verschillende mooie wijnen. Deze wijnen kunnen per fles besteld worden. Naast een mooie collectie aan witte en rode wijnen, hebben we ook rosé wijnen en champagnes. We houden de wijnen op de juiste temperatuur, zodat u er volop van kunt genieten.

De wijnkast is gevuld met wijnen van het Wijnhuis in Deurne. De prijzen zijn gelijk aan de winkelprijzen, het enige verschil is dat we kurkengeld vragen. Dit is een bedrag van € 17,50 voor het serveren van de wijn en het gebruik van de glazen. Hierdoor blijven de prijzen laag en kan er voor een eerlijke prijs van kwaliteitswijnen genoten worden.


Bekijk hier onze wijnen met de uitgebreide informatie* 

* Omdat de wijnen niet dagelijks worden bijgevuld en er wekelijks nieuwe wijnen aan ons assortiment worden toegevoegd, kan de wijnkaart afwijken van het aanbod in ons restaurant. Komt u voor een specifieke wijn? Vraag hier dan op voorhand naar, dan kunnen we er indien mogelijk alsnog voor zorgen dat u die avond van deze wijn kunt genieten.

Bekijk hier onze whiskeykaart met de uitgebreide informatie* 

* Omdat de wiskeys niet dagelijks worden bijgevuld en ons assortiment af en toe wijzigt, kan de whiskeykaart soms afwijken van het aanbod in ons restaurant. Komt u voor een specifieke whiskey? Vraag hier dan op voorhand naar, dan kunnen we er indien mogelijk alsnog voor zorgen dat u die avond van deze whiskey kunt genieten.