Reserveren
Wijnkast met meer dan 60 verschillende wijnen!

Dranken en wijnen

Er is een uitgebreid drankenassortiment met vele bekende soorten fris en lekkere soorten bieren, waarvan altijd 5 soorten van de tap. Verder hebben we een rijk assortiment aan gedestilleerd, waaronder meerdere soorten cognac, gin en whisky’s.
 

Midden in het restaurant staat een prachtige wijnkast met verschillende soorten mooie wijnen. Deze wijnen kunnen per fles besteld worden. Naast een mooie collectie aan witte en rode wijnen, zijn ook rosé wijnen en champagnes aanwezig. We houden de wijnen op de juiste temperatuur, zodat er volop van genoten kan worden.

De wijnkast is gevuld met wijnen van Het Wijnhuis in Deurne. De prijzen zijn gelijk aan de winkelprijzen. Het enige verschil is dat we kurkengeld vragen. Dit is een bedrag van €15,00 voor het serveren van de gekozen wijn en het gebruik van de glazen. Hierdoor blijven de prijzen laag en kan er dan ook van kwaliteitswijnen genoten worden voor een eerlijke prijs.

Bekijk hier in een gemakkelijk overzicht onze wijnkaart*. 
Bekijk hier onze wijnen met de uitgebreide informatie*.  

* De kaart kan afwijken van het aanbod in ons restaurant omdat de wijnen niet dagelijks worden bijgevuld en er wekelijks nieuwe wijnen met wellicht andere jaartallen worden gebracht. Dus komt u speciaal voor een wijn, vraag dan eerst na of we deze die avond in huis hebben, dan kunnen we er eventueel alsnog voor zorgen dat u die avond van uw wijn kunt genieten.