Reserveren
Restaurant

Restaurant

Het Dinghuis is een sfeervol restaurant gelegen op de mooiste locatie van Deurne, aan het plein van het Groot Kasteel. Het restaurant ligt in een rustige omgeving en is op een huiselijke manier ingericht, zodat u op uw gemak kunt genieten van een uitstekende maaltijd. We beschikken over gemakkelijke stoelen, zodat u lang en uitgebreid kunt tafelen.

Voor in het restaurant is een leuke ruimte om een aperitiefje te drinken of om na het eten te borrelen. U zit heerlijk op onze sofa’s of in de fauteuils bij de open haard. Uiteraard is het ook gezellig om een drankje te drinken aan een van onze hoge tafels. De grote wijnkast maakt deze ruimte helemaal af. Met een groot assortiment aan wijnen hebben we altijd iets in huis wat bij uw avond past.

Midden in het restaurant staat de mooie bar met aansluitend een open keuken. De kok bereidt daar de heerlijkste gerechten. Wilt u dit van dichtbij meemaken, dan raden we de Chef’s Table aan; de grote tafel dichtbij de keuken.

Tevens heeft u de mogelijkheid om samen te genieten van verschillende gerechten. Het is mogelijk de gerechten samen te delen. Ze worden in het midden van de tafel geserveerd. Zo kunt u genieten van meerdere gerechten per gang.