Reserveren
Lunch, high tea of diner

Menu

Op dit moment zijn we nog gedeeltelijk in lockdown. Hierdoor is voorlopig enkel ons terras geopend van 12:00 tot 18:00 uur. U kunt bij aankomst uw tafel reserveren. Zeker zijn van een plaatsje op het terras? Reserveer dan uw tafel vooraf. Dit kan hier!

Bekijk de lunchkaart en de hapjesplanken en bites voor het aanbod van dit moment. Daarnaast is het ook mogelijk om op het terras gerechten van het weekmenu van Dinghuis Thuis te bestellen, los of in een drie of vier gangen diner. 


Wanneer u toch liever rustig thuis wilt dineren, dan is het mogelijk om nog gebruik te maken van de diners en gerechten voor thuis:
Onze mogelijkheden voor afhalen en bezorgen vindt u hier.

 

We hebben mooie gerechten op onze kaart; zowel à la carte of om heerlijk met elkaar te delen. Dit laatste is ideaal voor gezelschappen, die meerdere gerechten samen willen proberen of voor mensen, die stiekem de borden wisselen om elkaars gerechten te proeven. Verder is het ook  geschikt voor degene, die niet willen eindigen met een vol gevoel, om zo toch te kunnen genieten van meerdere gangen. Op tafel staan bordjes en bestek om het gemakkelijk te verdelen.

U kunt de gehele avond per gang een aantal gerechten bestellen. In plaats van dat iedereen een eigen gerecht krijgt, worden de gerechten op het midden van de tafel geserveerd. Zo kunnen deze gemakkelijk gedeeld worden. Dit kan ook als verrassingsmenu besteld worden.


Allergieën
Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten, dan hebben we voor u een allergenenkaart gemaakt.
Hierin kunt u zien welke allergenen bepaalde gerechten bevatten en of deze ook zonder deze allergenen bereid kunnen worden. Vraag naar deze kaart bij de bediening.
 

Groepen
We hebben tafels van maximaal 10 personen. Grotere groepen worden verdeeld over meerdere tafels.
Hiervoor gelden aparte menu's. Wilt u toch graag van de kaart bestellen, dan kunnen we helaas niet garanderen dat de gerechten tegelijk worden uitgeserveerd.

Bekijk hier ons aanbod voor groepen.